Blokhutten

Grote Steenweg 101

3350 Neerlinter (Linter)

Heidi: 0497/61.60.52

Stijn: 0496/70.25.51

Brecht: 0494/20.03.51

 

info@gardenluxury.be

 

Blokhutten

 

Elke blokhut is maatwerk. Zo heeft u de vrijheid om uw blokhut af te stellen op uw specifieke verlangens. Zeer bepalende factoren voor de grootte en uitzicht van een blokhut zijn de stijl en functies.

Vermits wij zeer nauwe contacten hebben met vakmannen in de Tuinaanleg, Elektriciteit, Sanitair, ... kunnen wij zeer breed gamma aan maatwerk aanbieden.

 

Kijk Hier voor al onze realisatie's

 

Voor meer technische informatie en concrete afspraken betreffende voorbereiding, fundering en onderhoud van uw blokhut klik Hier

Platte daken

 

Zeer mooi aansluitend bij de hedendaagse moderne woningbouw. Hierin zijn een heel uitgebreid gamma aan mogelijkheden. Van een kleine tuinberging (vb.2x2m) tot ware luxueuse tuinkamers. Voor elk wat wils. Al onze blokhutten kunnen aangekocht worden door de handige doe-het-zelver of voor u worden geinstalleerd.

 

Cottage

 

Het landelijke aspect speelt hier een zeer grootte rol in vormgeving en materiaal keuze. Zo zijn de steunpalen en ringbalken uit eik. Uiteraard kan de vorm en grote weer aangepast worden aan uw wensen.

Thermowood

 

Met Thermowood bieden wij een goed alternatief aan tegen dure tropische hardhoutsoorten. Dit onder zeer hoge temperatuur behandeld hout, uit europese bossen, behaalt een levensduur die vergelijkbaar is met ceder, en waarbij je als klant ook kan kiezen voor vergrijzing zodat deze blokhut geen regelmatig onderhoud vereist.

 

Prieel

 

Een prieel kan op vele manieren worden ingekleed: van een overdekt terras, of een leuke zithoek in de tuin, of de plaats van uw buitenkeuken, tot een praktische overkapping voor uw jaccuzi.

 

Carport & Garages

 

Ideaal om tijdens de lange winters geen sneeuw te moeten ruimen van uw autoruit. Uw wagen staat droog gestald. Een geintegreerde berging biedt talrijke mogelijkheden.

 

Copyright @ All Rights Reserved