BBQ'S & Buitenkeukens

Grote Steenweg 101

3350 Neerlinter (Linter)

Heidi: 0497/61.60.52

Stijn: 0496/70.25.51

Brecht: 0494/20.03.51

 

info@gardenluxury.be

 

BBQ'S & Buitenkeukens

 

Van barbecue tot volwaardige buitenkeukens van Italiaanse topdesign.

 

 

Barbecue met houtskool

 

Al vele jaren is de bbq ingeburgerd bij de Belgen. Vandaag stellen wij u een houtskool-bbq voor waarbij u het rooster niet moet verzetten om de temperatuur te regelen, U kan simpel weg met een hendel de lade met houtskool verzetten, zodat U steeds op de juiste temperatuur kan bakken.

 

 

Barbecue met hout

 

Kent u de smaak van vlees boven een hout vuur gebakken?

 

Deze rvs barbecue wordt gestookt met hout, waardoor u een zeer authentieke smaak en sfeer bekomt.

 

Barbecue op gas

 

Van het ongelofelijke gebruiksgemak moet ik u alvast niet meer overtuigen. Bij ons vindt U een bbq op gas van Italiaanse topdisign, waarbij u de kleur zelf kan kiezen. In assortie kan u dan een bij passend vuilbak en/of terrasverwarmer krijgen in dezelfde kleur voor een mooi en uniform geheel.

 

Pizzaoven

 

Deze orginele italiaanse pizzaoven wordt met hout gestookt. Deze ovens zijn uitgerust met hetelucht circulatie, zodat uw bereiding perfect egaal gebakken wordt.

 

De ovens zijn vervaardigd uit roestvrijstaal, en hebben een zeer ruime bakoppervlakte. Hierdoor kan u in 1 keer 6 pizza's of 12 broden bakken. Uiteraard kan u uw gastronomische creativiteit de vrije loop laten gaan en nog vele andere ovengerechten klaar maken.

Buitenkeukens

 

Buitenkeukens in hout of in RVS kunnen naar eigen wens worden samengesteld. Zo kan u uw buitenkeuken uitrusten met een ruime frigo, wastafel, teppan yaki, inductiekookplaat, wijnfrigo, pizzaoven en/of biertap.

 

Plaatst U deze buitenkeuken onder een overdekt terras of in één van onze tuinpaviljoenen dan wordt het ontvangen van vrienden en familie een gezellig bourgondisch samenzijn, waarbij uw tuin een ideale feestzaal is.

Een verjaardagsfeest, een kinderparty of uw tiener samen met de vrienden, ... bij zovele gelegenheden zal u tevreden zijn van deze extra keuken.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved