Potterie

Grote Steenweg 101

3350 Neerlinter (Linter)

Heidi: 0497/61.60.52

Stijn: 0496/70.25.51

Brecht: 0494/20.03.51

 

info@gardenluxury.be

 

Potten

 

geven uw terras een inkleding.

Polystone-bakken

 

Polystone is een mix van kunsthars, natuurlijke stenen en zand. Door het gebruik van glasvezel wordt de duurzaamheid van dit product verhoogd. Dit product is onder normale omstandigheden vorstvrij.

 

Door het gebruik van natuurlijke steen krijgt de polystone-bak een uitzicht van echte natuursteen potten, maar lichter en goedkoper.

 

 

Polyester-potten

 

Polyester heeft het grote voordeel dat het zeer licht, kleurvast, uv- en temperatuurbestendig is. De potten zijn verkrijgbaar in een zeer ruim gamma ral-kleuren,zowel mat als glazend gelakt.

 

Polyethyleen potten by GOOOOO

 

Polyethyleen is 100% recycleerbaar , vorst en UV-bestendig. De kleuring gebeurd bij het smelten van de polyethyleenkorrels, waardoor de kleur volledig in het materiaal zit. Dit heeft het grote voordeel dat er bij een kras dezelfde kleur zichtbaar blijft.

 

Deze potten zijn verkrijgbaar in de hoogtes: 100-150-200cm. Standaardkleuren zijn: Wit, Zwart, Rood, Antraciet, Oranje, Taupe en Blauw. Maar uiteraard zijn andere kleuren op aanvraag te verkrijgen.

Cortenstaal bakken

 

Geven een oude verweerde indruk. Cortenstaal is een weervast staal dat bestaat uit een metaallegering van o.a. koper. Deze legering zal zorgen voor een oppervlakige oxidatie, welke het metaal beschermd. Hierdoor is geen behandeling van dit product nodig. De omgevingsfactoren zullen bepalen hoe donker het cortenstaal uiteindelijk verkleurd.

 

 

Deze verlichten potten zijn Italiaans top-design. Deze mooie potten bezorgen u vanaf valavond een zeer aangename en aparte sfeer in uw tuin.

Copyright @ All Rights Reserved