Cottage verlichting

Grote Steenweg 101

3350 Neerlinter (Linter)

Heidi: 0497/61.60.52

Stijn: 0496/70.25.51

Brecht: 0494/20.03.51

 

info@gardenluxury.be

 

Cottage tuinverlichting

 

 

Nyche is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van authentieke binnen en buitenverlichting. Zo vervaardigen zij wand-, plafond-, pad- en grondarmatuur met een sobere en tijdloze vormgeving. Er wordt alleen gebruik gemaakt van West-Europese kwaliteitsmaterialen zoals Koper, Messing, Brons, RVS 316 en Borosilicaat glas.

 

De productie, assemblage en authentieke afwerking bij Nyche Belgie en Nyche Italie verzekeren een artisanaal hoogwaardig eindproduct.

 

 

- Verkrijgbaar in Messing-antiekbruin, Antiek nikkel of blinkend inox

- 12 Volt 20Watt

-Ideaal voor het uitlichten van uw tuinpad of een blikvanger.

- Verkrijgbaar in verschillende uitvoering qua lengte paaltje en aantal regelbare spots.

- Uiteraard zijn alle Nyche armaturen bij ons verkrijgbaar.

 

GRONDSPOTS

 

Grondspots hebben wij in vele maten, afwerkingen en lichtsterktes. Zo kunnen wij voor u de best passende grondspot aanbevelen. Zo raden wij u een kleine 35watt spot aan om uw gevel op te lichten, maar een 150 watt spot voor het oplichten van een zeer oude eik.

 

WAND-VERLICHTING

 

- Bij alle wandlampen heeft u de keuze tussen 4 soorten wandbevestiging: Wall Straight, Wall 90°, Wall 45° & Wall 180°. Deze zijn op alle soorten lampenkappen monteerbaar, en verkrijgbaar in 3 afwerkingssoorten: Messing-antiekbruin, Antiek Nikkel & Antiek Groen-bruin

PLAFOND-ARMATUUR

 

- Net zoals bij wand armatuur zijn alle types van lampenkappen verkrijgbaar aan een ketting of een tube. Uiteraard zijn hier ook de verschillende afwerkingen mogelijk.

Wenst u meer info over dit op en top

Belgisch top-product

aarzel dan niet om ons te bellen of mailen.

Copyright @ All Rights Reserved