Tuinhuizen

Tuinhuizen - Poolhouse
Doorheen de jaren zijn tuinhuizen veranderd tot ware buiten leefruimtes. Wij maken voor elk wat wils, van blokhut-constructies tot paneelbouw-constructies. Steeds op maat en volgens de wensen/eisen van de klant.


Blokhutten = massieve houten balken die in elkaar gestapeld worden. Het grootste voordeel hiervan is dat binnen- en buitenkant de constructie volledig is afgewerkt. Dit kan zowel in een moderne als een landelijke stijl


Paneelbouw = Houten kaders waar we langs de buitenzijde met planchetten gaan afwerken. Dit kan zowel in het duurzame Thermowood als in de tropische hardhoutsoort IROKO. Het voordeel bij deze constructies is dat we de binnenzijde extra kunnen isoleren, eventuele nutsleidingen wegwerken en afwerken met materiaal naar keuze.


Al onze constructies kunnen aangekocht worden door de handige Doe-het-zelver of wij kunnen deze voor u installeren.


Bekijk hieronder alvast enkele mooie voorbeelden. Vraag ook gerust uw gratis brochure aan via brecht@gardenluxury.beBLOKHUT Platte daken


Al onze platdak constructies zijn uitgerust met EPDM - rubberfolie. Zo bent u gerust van een waterdichte en geluidsarme dakbedekking.


IMG_2675
IMG_1260
m3lh4LvSSE+1AWkwUWJxTw
IMG_2164
IMG_1453

BLOKHUT Cottage


Het landelijke aspect speelt hier een zeer grootte rol in vormgeving en materiaal keuze. Zo zijn de steunpalen en ringbalken uit eik.

Uiteraard kan de vorm en grote weer aangepast worden aan uw wensen.

IMG_3904
IMG_3900

PANNEELBOUW 


Afwerking in Thermowood of in Tropisch hardhout IROKO.


Strak/Moderne tuinhuizen zonder hoekverbindingen.


3b24abc2-83a2-478b-9bdb-d2ccc182b7b4
IMG_7212
O3beLt90S0SxWrdbQoIntg
8jT4HB03RXyIT1GsxRxXyA
IMG_7210
ixCWACgeREOnk52%IK9idg
fullsizeoutput_173e
IMG_4315
ZllGCjWnTjaDNYEL%RGfoA
IMG_4358
IMG_4463

Carport & Garages


Ideaal om tijdens de lange winters geen sneeuw  te moeten ruimen van uw autoruit. Uw wagen staat droog gestald. Een geintegreerde berging biedt talrijke mogelijkheden.